Vacuümpomp voor erectiestoornis
20 maart 2015 
in Libido

Vacuümpomp voor erectiestoornis

Vacuümpomp als hulpmiddel voor erectieproblemen

Wanneer er sprake is van een erectiestoornis dan komt er een enorm last op je schouders te liggen. Het frustreert natuurlijk enorm, waar jij niet genoeg erectie kunt krijgen om te kunnen presteren in bed. Met de wetenschap dat er honderd duizend andere mannen ook met dit probleem rondlopen heb je waarschijnlijk niet zoveel mee. Echter kunnen wij vandaag met een oplossing komen!

Heb je diverse erectie pillen gebruikt, mogelijk werkt het hartstikke goed, maar werd je geslachtsdeel halverwege de daad wederom slap. Dan is onze onderstaande oplossing de manier hoe jij 15 tot 30 minuten lekker je gang kunt gaan zonder dat je bang hoeft te zijn dat je jonge heer het wederom begeeft!

1. Vacurex – Deze vacuümpomp is gemaakt voor de middelbare tot senioren man. Het zorgt voor een goede doorbloeding van de penis. Hierdoor gaat de conditie van uw lid bij elk gebruik exponentieel omhoog. Eindelijk kunt u weer genieten van lekkere gemeenschap te samen met uw partner. De Vacurex is zowel als handpomp als Elektrische automatische Pomp verkrijgbaar. Alle benodigde handleiding is helemaal in het Nederlands zodat je deze vacuümpomp direct als een professionele gebruiker kunt hanteren.

2. Libido Pomp – naarmate uw minder seksueel actief bent slinkt de lengte en dikte van uw penis. Om als senioren man weer helemaal mee te tellen is de Libido pomp ook een solution waarmee u niet enkel uw LID lekker stevig maakt en uw erectie traint. Uw Lid zal ook binnen enkele weken blijvend in lengte en omvang gaan toenemen. De Libido Pomp stimuleert namelijk de groei van uw weefsels bij uw scrotum.

Reactie plaatsen