Testosteronspiegel verhogen Mannen
14 juni 2019 

Testosteronspiegel verhogen Mannen

Een erectiestoornis komt nog redelijk vaak voor bij mannen in Nederland. Het is ook niet echt een kwaaltje waarmee je graag langs wilt gaan bij de dokter. De meeste mannen schamen zich namelijk toch nog wel een beetje als ze het hebben en het liefst praten ze dan ook niet over hun erectiestoornis. Gelukkig hoef je dit ook niet te doen, er zijn namelijk een paar manieren waarop jij je testosteron kun verhogen. Lees dus gauw verder om er achter te komen welke dit nu precies zijn.

laag libido verhogen met libido verhogende middelen

Het eerste wat je zelf kunt doen om je testosteron te verhogen is door te gaan sporten. Sporten heeft een zeer positief effect op het testosteron in het lichaam en het is een van de makkelijkste manieren voor libido verhogen als man zijnde. Ga dus wat vaker naar de sportschool en til wat gewichten, het is een heel simpele stap maar het kan toch aardig wat verschil maken voor je hormoonbalans.

Libido verhogend voedsel

Het tweede wat je kunt doen is een gevarieerd dieet volgen. Hier bedoelen we mee dat je van alles wel wat binnen krijgt, van groenten tot aan eiwit. Alles is namelijk nodig om je hormoon balans optimaal te maken. Zoek dus eens rond op internet, hier staan veel soorten recepten die je met alle gemak kunt over nemen.

Het derde wat je kunt doen is ontspannen, ontspannen heeft namelijk een ontzettend positief effect op het lichaam. Het zorgt ervoor dat je cortisol niveau verlaag wordt, dit is ook wel je stresshormoon. Door dus af en toe net even wat meer rust te pakken zorg je er voor dat je lichaam de tijd heeft om te ontspannen. Hierdoor ben je een stuk meer ontspannen en je testosteron niveau zal hierdoor stijgen.

laag libido verhogen met libido verhogende middelen

Neem een libido pil

Het laatste wat je kunt doen is Libido XL kopen, dit is een libido pil die zorgt voor meer testosteron. De pil moet je voor een bepaalde periode nemen, het is dan ook net een kuur die je aan het volgen bent. Neem anders eens een keer een kijkje op de website. hier is namelijk nog veel meer informatie te vinden. Daarnaast kun je daar de ervaringen van anderen inzien. Zo heb je een goed beeld van het product en vooral over de werking er van. Aan de hand hiervan kun je voor jezelf een weloverwogen keuze maken of je het een keertje wilt proberen.

Reactie plaatsen