Testosteron booster
23 februari 2015 
in Libido

Testosteron booster

Testosteron is een geslachtshormoon en het woord is een samenstelling van testis en steriode. Testosteron is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon. Het hormoon wordt aangemaakt tijdens de puberteid naar volwassenheid. Testosteron heeft grote invloed op het libido. Bij een laag libido zijn de waarden laag en bij een hoog libido zijn de waardes een stuk hoger.

testosteron booster, testeron booster, testeron verhogen

Testosteron en libido

De productie van testosteron wordt na je 25ste levensjaar minder. Naarmate je ouder wordt neemt je libido en aanmaak van het hormoon testosteron af. Doordat testosteron het libido aanzienlijk vergroot, is het belangrijk om de aanmaak te blijven stimuleren. Wanneer er sprake is van een laag libido, betekent dit vaak dat men de productie van het hormoon testosteron moet proberen te verhogen. Dat kan op verschillende manieren. Hieronder de zes belangrijkste voorzorgsmaatregelen.

  1. Voldoende rust nemen: een goede nachtrust is erg belangrijk voor de mens en reduceert stress. Wanneer de mens ontspannen is, kan men zich beter focussen op prikkelende gedachten dat het libido verhoogt en testosteron aanmaakt.
  2. Gezonde voeding: een gezond dieet is het halve werk. Probeer op een dag voldoende fruit en groenten te eten. Om een maatstaf te geven: 2 tot 3 stuks fruit per dag en 200g groente.
  3. Beweeg meer: meer beweging is belangrijk voor de bloedsomloop. Een goede doorbloeding in het lichaam is te bereiken door minimaal 30 minuten per dag te lopen of fietsen. Daar komt een mens al gauw aan toe. Wanneer u meer aan uw conditie wilt doen, dan is een bezoekje aan de sportschool of 3x in de week hardlopen zeker aan te raden.
  4. Medicijnen: medicijnen worden voornamelijk voorgeschreven aan mannen vanaf 60 jaar. Om aan medicijnen te komen moet u bezoekje brengen aan de huisarts. Vaak ziet men hier enorm tegenop en dat is onterecht. Huisartsen hebben namelijk vaak te maken met dit soort klachten en kunnen een passend medicijn voorschrijven.
  5. Libido verhogende middelen bieden uitkomst op zeer korte termijn. Echter zijn dit geen middelen die u voorgoed afhelpen van een laag libido. Hieronder een aantal bekende producten:

 Aanraders:

libidopower, libido verhogen, potentie verhogen, potentieverhogend middel

LibidoPower is zowel geschikt voor hem als haar. libidopower is een natuurlijk voedingssupplement en heeft een krachtige en stimulerende werking. Het gebruik van libidopower is veilig omdat het geen negatieve bijwerkingen heeft. Het product is zeer geschikt voor mensen met een lager libido.

libidopil, harde penis, libido verhogend, libido verhogende middelen

LibidoPil: zorgt voor een goed doorbloede penis en maakt het gevoel en de prikkelingen intenser. Libidopil kent geen bijwerkingen en is geschikt voor mannen op hogere leeftijd.

libidojelly, libido pil, libido verhogen

LibidoJelly is een natuurlijk voedingssupplement en heeft een super snelle werking. De oral-jelly wordt direct door het lichaam opgenomen en niet eerst in de maagwand afgebroken. Dat betekent dat u binnen een korte tijdsperiode al een opkomende erectie zult ervaren.

Libido XL – Hulp bij laag libido Oorzaak van een Laag libido
Door

Libido XL – Hulp bij laag libido Oorzaak van een Laag libido

op 23 Feb 2015

[…] Testosteron booster […]

Libido XL – Hulp bij laag libido Libido verhogen mannen
Door

Libido XL – Hulp bij laag libido Libido verhogen mannen

op 26 Feb 2015

[…] Testosteron booster […]

Gerard
Door

Gerard

op 05 Apr 2017

Beetje of je voeding letten moet voor een jong iemand voldoende zijn, die hoeft niet direct aan de pillen.

Reactie plaatsen