Testosteron booster voor een hoger libido
07 maart 2016 
in Libido

Testosteron booster voor een hoger libido

Als man zijnde kun je je libido op vele verschillende manieren een boost geven. En dat kan onder andere met testosteron boosters. Een laag testosteronniveau betekent voor mannen meestal ook een laag libido. Wanneer je deze weer omhoog krijgt dan zul je merken dat je libido ook mee stijgt. Je kunt je testosteron op een natuurlijke manier boosten of aan de hand van tabletten of pillen.

Testosteron op een natuurlijke manier verhogen

Testosteron booster voor een hoger libido

Het is zeker mogelijk om je testosteronniveau omhoog te krijgen op een natuurlijke manier. Hieronder enkele goed werkende methodes voor je opgesomd.

Krachttraining is een van de snelste manieren om je testosteron een boost te geven. Deze methode werkt dan ook alleen goed voor mannen, dat komt omdat mannen de stof vanuit zichzelf ook aanmaken. Wanneer je je spieren traint bevorder je dit proces aanzienlijk.

Gezond eten is een must. Er zijn vele voedingsmiddelen waarvan je libido stijgt enkele zijn: vette vis, noten, superfoods zoals maca, guarana, tribulus en l-arginine.

Seksuele activiteit zorgt er ook voor dat je testosteron op niveau blijft. Belangrijk is ook in deze dat wanneer je voelt dat je minder zin hebt, toch seksueel actief te blijven.

Testosteron verhogen met supplementen

Pas je bovenstaande punten al toe en is je testosteron nog steeds aan de lage kant? Dan kun je ervoor kiezen om een testosteron booster te gaan slikken. Dergelijke boosters zijn vaak verkrijgbaar in kuur vorm van meestal 30 dagen. Na deze dertig dagen is het de bedoeling dat je testosteron verhoogt is en je dat ook aan van alles merkt. Een goed testeron niveau is namelijk gunstig voor zowel je algehele gezondheid als je libido.

Wat is een goede testosteron booster?

Er zijn verschillende goede testosteron boosters die er voor zullen zorgen dat jouw testosteron aanzienlijk stijgt. Enkele bekende daarvan zijn: Libido Power, Libido pil en Libido yelly.

Reactie plaatsen