Page content

Oorzaken

Wat zijn de oorzaken van een erectieprobleem

Erectieproblemen kent vele oorzaken. Hieronder een opsomming van de meest voorkomende.

  • Leeftijd: wanneer u ouder wordt neemt het erectievermogen af. 40% van de mannen boven de 60 jaar heeft last van erectieproblemen.
  • Gedachten/psychische oorzaken: negatieven gedachten kunnen ontstaan door stress, angst, onzekerheid, somberheid, relatieproblemen, ernstige gebeurtenissen en verdriet.
  • Seksuele oorzaken: te weinig prikkels, seksuele verschillen, te weinig seksuele prikkels, verschil in zin hebben
  • Bijwerkingen van medicijnen: medicijnen tegen een te hoge bloeddruk, psychose of depressie.
  • Lichamelijke oorzaken zoals schildklierafwijkingen, hart- en vaatziekten, pijn, diabetes of andere lichamelijk oorzaken.
  • Leefstijl: roken heeft een negatieve invloed op uw libido maar kan ook erectieproblemen opleveren. Te weinig lichaamsbeweging, overgewicht.

In de meeste gevallen spelen verschillende oorzaken tegelijk een rol. Iemand die bijvoorbeeld rookt, weinig beweegt en diabetes heeft. Kan vernauwde bloedvaten hebben waardoor er niet genoeg bloed naar de penis stroomt om hard te worden. Dit brengt dan vaak weer stress en onzekerheid met zich mee.

Oplossingen

Een gezonde leefstijl heeft op iedere leeftijd een positieve uitwerking, en zal voornamelijk op lange termijn een blijvende oplossing bieden. Bij een gezonde leefstijl heeft u minder tot geen last van vernauwde bloedvaten en zal het bloed veel makkelijker via de zenuwbanen naar de penis stromen. Hierdoor wordt de penis stijf.

Probeer het probleem met uw partner te bespreken. Dit lucht op waardoor u minder stress ervaart tijdens de daad. Ook kunt u aangeven wat u dwars zit en waar u tevreden over bent.

Een dagboekje bijhouden kan heel inzichtelijk en verruimend zijn. Zo kunt u noteren wat er precies mis is gegaan. Maar ook positieve dingen zoals: wanneer u een goede erectie heeft gehad, als u wakker wordt bijvoorbeeld of bij bepaalde gedachten? Lukt masturberen goed, hoevaak doet u dit en is dit altijd geslaagd? schrijf per dag op wat goed gegaan en minder goedgegaan is. Zo kunt u eventueel bij dokter bezoek, duidelijk aangeven waar het misgaat en kan de dokter een passend medicijn voorschrijven.

Aanraders: 

erect recover, erectiepil

Erectiepil ‘Erect recover’: Dit product kunt u voor de vrijpartij innemen maar ook tijdens. Zoals de naam al prijsgeeft wordt u erectie hersteld. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken en langdurig kunt genieten van u vrijsessie.

erectiepil, erectie pil, erectie medicijn, erectie supplement

Erectiepil stopt erectieproblemen en zorgt voor een harde langdurige erectie. Het is een natuurlijke Erectiepil en ondersteund een gezonde erectie. De pil is geschikt voor volwassen mannen van boven de 18 jaar. De pil werkt snel en bij iedereen.

erectakraft, erectiepil, erectie hersteller, erectie herstellen

Erectiepil ‘ErectaKraft’: Deze pil zorgt voor stimulatie van de doorbloeding naar uw penis. Ook versterkt de pil het lustgevoel bij de man. Dit product is ook 100% natuurlijk en voldoet aan de eisen van de moderne man.

Erectieproblemen

Laat een bericht achter!

Comment Section

1 reactie op “Oorzaken

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: