Libido verhogen 5 tips voor jou en haar
19 juni 2019 

Libido verhogen 5 tips voor jou en haar

Of je nu een man of een vrouw bent, een hoger libido is iets wat iedereen wel zou willen. Mensen die vaak seks hebben zijn vaak gelukkig, mensen met een hoog libido gaan dus eigenlijk vrolijker door het leven. Ben jij nu een van de personen die zijn libido wilt verhogen of zijn potentie verhogen? Dan moet je deze tips volgen, binnen no time zul je weer een torenhoog libido hebben.

  1. Gevarieerd dieet

Met een gezond dieet heb je een ideale balans van alle stoffen die het lichaam nodigt heeft. Als je al deze stoffen hebt dan kan je lichaam heel makkelijk aan het werk gaan om de hormonen om te zetten. Dit zorgt voor de ideale hormoon balans. Snoep dus wat minder en kies gezonde voeding om je libido te verhogen, dit is toch veel beter dan een bus Pringles en tevens potentie verhogend.

laag libido verhogen met libido verhogende middelen

  1. Vermijd stress

Stress is echt killing voor het lichaam, dit blijkt uit talloze onderzoeken die er over de jaren heen gehouden zijn. Het is dan ook zo dat je libido lager zal zijn als je heel veel stress hebt op een dag. Wil je je libido verhogen? neem dus af en toe de tijd om wat stoom af te blazen en te ontspannen, al is het maar even tijdens de pauze op het werk. Zo zorg je er voor dat je libido niet verder zal afnemen.

  1. Ga bewegen en ga af en toe sporten

Een betere bloedsomloop zorgt voor een snellere en betere doorbloeding in je lichaam, het resultaat is dat de voedingsstoffen in je lichaam sneller opgenomen worden door de organen. Dit geldt dus ook voor je testosteron en oestrogeen, deze hormonen zorgen voor een verhoogd libido. Het blijkt dat je jouw testosteron en oestrogeen kunt verhogen door regelmatig te sporten. Probeer het eens uit en zie of het voor jou verschil maakt, misschien is het wel de ideale oplossing.

laag libido verhogen met libido verhogende middelen

  1. Nuttig libido producten

Het blijkt dat sommige producten een libido verhogende werking hebben. Dit zijn vooral producten of spullen waarvan je het misschien niet verwachtte, alledaagse producten waarbij je na het lezen denkt van: “he dat wist ik niet”. De twee meest bekende zijn chocolade en aardbeien, beide zijn lust opwekkend.

  1. Gebruik Libido XL

Libido XL is het nieuwste product op de markt wat zorgt voor lust opwekkende processen in het lichaam. Zie het dan ook als een soort kuur die je kunt volgen om jouw libido aanzienlijk te verhogen. De pillen die je moet slikken zijn niet zo groot en je hebt er geen moeite mee om ze in te nemen. Er zijn veel mensen die echt zweren bij deze kuur, neem dus eens een kijkje op de website om meer te weten te komen. Ook kun je hier de ervaringen van anderen zien, altijd leuk om te zien wat de ervaring is van een vorige klant.

Reactie plaatsen