Erectiestoornis en supplementen
26 februari 2015 
in Libido

Erectiestoornis en supplementen

Erectiestoornis Supplementen

laag libido, libido verhogen

Een erectie krijg je wanneer je geprikkeld wordt of prikkelende gedachten hebt. Bij een hoog libido wordt je sneller geprikkeld dan bij een lager libido. De mate waarin iemand een hoog, gemiddeld of laag libido heeft, hangt af van hormonen. Dat is ook de reden waarom jonge mensen vanaf 18 tot 25 jaar vaak meer hormonen hebben en dus een hoger libido. Vaak gaat je libido vanaf je 25ste jaar namelijk naar beneden. Echter hoeft dit niet zo te zijn, mannen van 80 jaar kunnen nog steeds een hoog libido hebben. Zolang jij veel van het hormoon testosteron in je lichaam hebt zitten, ben je gezegend met een hoog libido.

Een erectiestoornis is vaak een vervelend iets en heeft in de meeste gevallen niets met het libido te maken. Erectieproblemen kunnen bij mannen vanaf de 18 jaar voorkomen. Echter komt het vaker voor bij mannen boven de 60 jaar. Een erectiestoornis kan veroorzaakt worden door verschillende facetten. Hieronder de meest voorkomende.

  • Geen goede doorbloeding naar de geslachtsorganen: om dit te verhelpen is meer beweging noodzakelijk. Sporten doet je lichaam meer dan goed en zorgt voor een goede doorbloeding. Bij hevige inspanning merk je vaak dat je het zwaar vindt, opwarmt en rood wordt. Dat is precies de bedoeling, want wanneer je dat bereikt hebt betekent dit dat het bloed rijkelijk door je lichaam stroomt. Een zeer goed teken dus.
  • Onzekerheid: dit is vaak een psychische kwestie en ontstaat in de meeste gevallen door meermaals ‘falen’ In deze gevallen raden wij supplementen aan. Een erectiepil zorgt er namelijk voor dat je binnen 60 minuten, vaak zelfs sneller, een erectie krijgt. Deze houdt vaak lang aan en geeft je zelfvertrouwen.

meer oorzaken erectiestoornis

Reactie plaatsen