Hoe verhoog je het libido?

Hoe verhoog je het libido?

Man en vrouw, beide hebben ze een ding in ieder geval gemeen en dat is dat ze nu eenmaal plezier beleven in het hebben van seks. Dit is een deel van de mens, seks hoort nu eenmaal bij het leven en eigenlijk draait alles wat we doen zowat wel om voortplanting. Het is dan ook van cruciaal belang dat het libido van beide wel op orde is. Vaak is het alleen zo dat van een van de personen het libido niet op orde is, deze is vrijwel altijd te laag. Gelukkig zijn er een paar tactieken die je kunt volgens waardoor je jouw libido verhogen kunt, of je nu een man of een vrouw bent.

Eet gezond en volg een gebalanceerd dieet

Gezond eten is natuurlijk op zich al gezond, maar wist je dat je hier ook je libido meer verhoogt? Waarschijnlijk wist je dat niet, maar een gebalanceerd dieet zorgt er voor dat de hormonen oestrogeen en testosteron goed door het lichaam worden opgenomen. Deze hormonen spelen de belangrijkste rol bij het hebben van seks, zij zorgen namelijk voor het lust opwekkende gevoel. Eet dus een dieet waarbij je alles wel toevoegt, van eiwit tot aan groente. Als je gevarieerd eet dan krijg je van elke stof genoeg binnen. Je zult dan ook merken dat je libido de lucht in zal schieten.

Ga er op uit en beweeg

Een andere manier om je libido te verhogen is door te gaan bewegen, neem dus de hond eens een keer mee naar het park of meldt je aan voor de sportschool. Als je lichaam in beweging is dan stroomt al het bloed beter naar je organen. Dit zorgt ervoor dat er meer hormonen kunnen worden aangemaakt. Het blijkt dan ook dat regelmatig sporten goed is voor de hormoonbalans. Toch grappig he, dat je door sporten indirect een beter seksleven kan krijgen. Ga dus maar snel op die loopband staan. Vind je dit nu niks lees dan verder (dan kijken we naar de libido pil vrouw)

Neem een hulpmiddeltje

Voor de mensen die nu niet zo veel van gezond eten houden en die niet met plezier gaan sporten is er nog een andere oplossing. Dit is om libido XL te gebruiken. Maar wat is dit dan precies vraag je je misschien af? Dit is heel simpel uit te leggen, het is in feite niets meer dan een libido verhogende kuur. Je moet elke dag een paar pilletjes nemen, deze pilletjes zorgen voor lustopwekkende processen in het lichaam. Zo krijg je dus meer zin in seks, en je hormoonbalans zal gaan stijgen. Er zijn veel onderzoeken naar gedaan en we hebben erg veel positieve reacties ontvangen over dit product. Het is dan ook zeker goed om eens op internet meer informatie op te zoeken. Zo weet je wat het precies is en hoe je het moet nemen. Een van de beste libido pil voor vrouwen.
Reactie plaatsen